Finku   1.14.0 MOD Premium Cracked

Finku 1.14.0 MOD Premium Cracked

App Information of Finku - Track Money & Budget

App Name Finku - Track Money & Budget
Genre Apps, Finance
Size59M
Latest Version1.7.3
Get it On Google Play
UpdateFebruary 11, 2022
Package Namecom.finkuapp
Rating 2.6 ( 1438 )
Installs100,000+

Description of Finku 1.14.0 MOD Premium Cracked Download

Finku adalah aplikasi pencatat keuangan harian otomatis yang dapat memberikan saran keuangan sesuai kondisi keuangan kamu secara GRATIS!

Finku hadir untuk membantu keputusan finansial yang bijak!

📝 Banyak waktu terbuang untuk catat pengeluaran dan pemasukan secara manual?
Sekarang bisa hubungkan akun bank (BCA, BRI, BNI, Mandiri, CIMB, & banyak lagi), e-wallet (OVO, ShopeePay, & banyak lagi), investasi (Ajaib, IPOT, & banyak lagi) dan rasakan kemudahan kategorisasi dari machine learning Finku. SEMUANYA OTOMATIS 😱

💸 Susah kontrol pengeluaran bulanan?
Pake budget dari Finku aja yang bisa dikontrol dan gak mencekik lifestyle!

📈 Pusing liat pembukuan aset finansial yang ga serapih buku kas?
Pejari alokasi aset finansial kamu dari tabungan, investasi, dan hutang lewat grafik dan visualisasi menarik dari Finku 😉

👩‍🎓 Selalu dilema buat ikutin trend keuangan dan investasi yang mana?
Dapetin tips and trick buat bikin keputusan finansial sehari-hari! Dari insight keuangan menghindari biaya transfer, sampai belajar cara investasi yang bikin untung dan sesuai kebiasaan keuangan kamu 😎

Punya banyak tagihan yang kadang lupa bayar?
Kemudahan mengecek semua tagihan dan subscription di satu tempat! Mulai dari yang udah berlalu, sekarang, dan mendatang dengan fitur bills dari Finku!

🔒 Keamanan Data Level Dunia
Finku hanya memiliki akses membaca transaksi saja! Finku telah menggunakan sistem enkripsi keamanan yang dipakai bank-bank dunia (Enkripsi AES 256 bit). Finku nggak bisa mengubah atau melakukan aktivitas di semua akun finansialmu.

Finku juga sudah terdaftar di bawah KOMINFO dan menjadi bagain Asosiasi Fintech Indonesia, lho!

_________________________

Buruan download dan rasakan mudahnya atur keuangan pribadi pake Finku!
Kalau kamu punya pertanyaan atau saran, kamu bisa kirim email ke customer.experience@finku.id atau WA ke +62 878-2869-1514.

Stay tuned terus sama Finku dengan ikuti kami di sosial media!
• Instagram: https://www.instagram.com/finku.id/
• Facebook: https://www.facebook.com/Finku.id
• Linkedin: https://www.facebook.com/Finku.id
• Website: https://finku.id/

Finku
Sahabat Finansial Kamu

Finku is an automatic daily financial recorder application that can provide financial advice according to your financial condition for FREE!

Finku is here to help make wise financial decisions!

A lot of time is wasted manually recording expenses and income?
Now you can connect bank accounts (BCA, BRI, BNI, Mandiri, CIMB, & many more), e-wallet (OVO, ShopeePay, & many more), investments (Ajaib, IPOT, & many more) and feel the convenience categorization of Finku machine learning. EVERYTHING AUTOMATIC

Having trouble controlling monthly expenses?
Just use a budget from Finku, which can be controlled and doesn’t strangle your lifestyle!

Dizzy seeing the bookkeeping of financial assets that is not as tidy as the cash book?
Learn about the allocation of your financial assets from savings, investments, and debt through interesting graphics and visualizations from Finku

Always in a dilemma to follow which financial and investment trends?
Get tips and tricks for making everyday financial decisions! From financial insight avoiding transfer fees, to learning how to invest that makes a profit and fits your financial habits

Have a lot of bills that you sometimes forget to pay?
Easily check all bills and subscriptions in one place! Start from the past, present and future with Finku’s bills feature!

🔒 World Level Data Security
Finku only has read transaction access! Finku has used the security encryption system used by world banks (AES 256 bit encryption). Finku cannot modify or perform activities on all of your financial accounts.

Finku has also been registered under KOMINFO and is part of the Indonesian Fintech Association, you know!

____________

Hurry up and download and feel how easy it is to manage personal finances using Finku!
If you have any questions or suggestions, you can send an email to customer.experience@finku.id or WA to +62 878-2869-1514.

Stay tuned with Finku by following us on social media!
• Instagram: https://www.instagram.com/finku.id/
• Facebook: https://www.facebook.com/Finku.id
• Linkedin: https://www.facebook.com/Finku.id
• Website: https://finku.id/

Finku
Your Financial Friend

Mod info:

  • Finku – Track Money & Budget (Premium Cracked)
  • MOD ID: com.finkuapp

Leave a Reply

Your email address will not be published.